Onze enthousiaste en
ervaren logopedisten

Contact

Bij Logopediepraktijk Lindevallei werken vijf logopedisten met allemaal hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen zowel kinderen als volwassenen voor diverse behandelingen binnen de logopedie bij ons terecht. Onze logopedisten werken bovendien samen met diverse (para)medici, leerkrachten en intern begeleiders (IB'ers) om de behandeling zo goed mogelijk op je toe te spitsten. Logopediepraktijk Lindevallei is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en is DTL-proof (Direct Toegankelijkheid Logopedie). Meer weten? Hieronder vind je de contactgegevens van onze logopedisten. Voor meer informatie kun je ook altijd bellen naar 0561 - 45 25 06.

Neem contact op voor meer informatie

Neeke de Boer-Jongsma

In december 1990 ben ik de praktijk in Oldemarkt begonnen en inmiddels werken mijn collega’s en ik ook op andere plaatsen in de gemeente Steenwijkerland. Ik heb mijn opleiding Logopedie gevolgd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle en heb naast de praktijk ook in het speciaal onderwijs gewerkt.

 

Ik ben getrouwd en ben moeder van vier dochters. In het verleden gaf ik dolfijntherapie in het Dolfinarium, speciaal voor kinderen met het Syndroom van Down en kinderen met autisme. Ik vond het heel erg mooi om te doen, maar helaas is Stichting Sam hiermee gestopt en ik dus ook.

Al vanaf 1999 ben ik een van de auteurs van LOGO-Art en ontwikkel ik logopedisch onderzoeks- en behandelmateriaal. Vooral het digitale LOGO-Art Online met LOGO-Art Thuis gebruiken we met heel veel plezier in de praktijk, zeker ook nu er veel tele-logopedie gegeven wordt.

 

Graag werk ik met kinderen, juist ook met diegenen die bijzonder zijn, zoals kinderen met downsyndroom, ADHD, autisme of aanverwante contactstoornissen. Omdat ik affiniteit heb met adem- en stemproblemen zie ik ook graag volwassenen in de praktijk. Naast all-round logopedist ben ik ook preverbaal logopedist, en behandel ik de baby's en kinderen van 0 - 2 jaar die aangemeld worden. Juist de afwisseling binnen de vrije vestiging ervaar ik als mooi: iedereen is van harte welkom!

Gevolgde cursussen (o.a.):

 • Stotteren bij kinderen

 • Stotteren bij jongvolwassenen en adolescenten

 • Methaphon

 • DTL: Direct Toegankelijkheid Logopedie

 • Stemtherapie

 • Oromyofunctionele therapie (OMFT)

 • Verdiepingscursus OMFT

 • Logopedie bij het jonge kind met het syndroom van Down

 • Snellezen en mindmappen

 • Sensorische Informatieverwerking

 • Prompt

 • Eet- en drinkproblemen bij kinderen I

Bij vragen mag je altijd contact met mij opnemen via 06 - 10 63 43 52 of via info@logopediepraktijklindevallei.nl

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag

Lisanne Zanting

In 2012 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Logopedie op Hogeschool Windesheim in Zwolle. Vanaf 2013 ben ik werkzaam als logopedist bij Logopediepraktijk Lindevallei. Momenteel werk ik elke dinsdagochtend op onze locaties in Blokzijl, dinsdagmiddag in Kuinre en vrijdagochtend in Willemsoord.

 

Naast mijn werk voor de praktijk ben ik ook werkzaam als docent op de opleiding Logopedie.

 

Aansluitend op de opleiding Logopedie heb ik de tweejarige master SEN (Special Educational Needs) voor taalspecialist/dyslexie gedaan. Dit diploma heb ik behaald in 2014.

Verder heb ik de volgende cursussen gevolgd:

 • Master SEN Taalspecialist/Dyslexie

 • Tan-Söderbergh

 • S-tape

 • Verdiepingscursus Spelling: Spellingproblemen!? En dan?!

 • KWeC-methodiek

 • Oromyofunctionele therapie (OMFT)

 • Directe Toegankelijkheid Logopedie (DTL)

 • Ik Leer Anders-coach

 • Alle teksten de baas; begrijpend lezen

 • Sensorische Informatieverwerking

 • Prompt

Bij vragen mag je altijd contact met mij opnemen via 06 - 11 37 54 90 of via lisanne@logopediepraktijklindevallei.nl

 

Mijn werkdagen zijn: dinsdag en vrijdag

Vonne Strijk

In 2019 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Logopedie op Hogeschool Windesheim in Zwolle. Daarna ben ik gelijk aan de slag gegaan bij Logopediepraktijk Lindevallei en inmiddels werk ik daar al ruim anderhalf jaar met veel plezier. Op dit moment werk ik op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag op diverse locaties. Ik ben werkzaam op de basisscholen in Steenwijkerwold en Tuk; ik werk in Hoogthij in Steenwijkerwold en AZS de Wissel in Luttelgeest.

 

Inmiddels heb ik de cursus 'oromyofunctionele therapie (OMFT)' gevolgd. De diversiteit binnen het vak logopedie maakt het werk ontzettend leuk.

Bij vragen mag je natuurlijk altijd contact opnemen met mij of met de praktijk.

 

Telefoon: 06 - 39 61 17 70
E-mail: vonne@logopediepraktijklindevallei.nl

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Nynke van der Wal

In 2020 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik ben meteen aan de slag gegaan bij Logopediepraktijk Lindevallei. Tijdens mijn stageperiode heb ik ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen. Ik heb stage gelopen bij Logopediepraktijk Lindevallei, binnen het speciaal basisonderwijs en binnen het cluster 3-onderwijs: speciaal onderwijs voor kinderen en jongeren met verstandelijke en lichamelijke beperkingen.

 

Ieder kind is uniek; dit maakt mijn werk zo interessant en leuk. Graag help ik kinderen, ook de kinderen met iets extra’s, zoals ADHD, autisme of downsyndroom, bij het (leren) communiceren. Ik vind het belangrijk dat een kind zich kan uiten. Ik geef graag mijn eigen creatieve invulling aan de behandeling, aansluitend bij wat bij het kind past.

 

Bij vragen mag je altijd contact met mij opnemen via 06 - 42 81 85 39 of via nynke@logopediepraktijklindevallei.nl
Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Iris de Jong

Onlangs ben ik afgestudeerd als logopediste aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen in twee logopediepraktijken en in een verpleeghuis. Ik heb affiniteit met zowel kinderen als ouderen. Het leuke aan werken met kinderen vind ik de band die je met een kind opbouwt en de creativiteit die je kunt inzetten binnen behandelingen.

 

Ik ben werkzaam op drie verschillende basisscholen in Steenwijk: Kindcentrum Het Kompas, Kindcentrum Johan Friso en Kindcentrum Claus.

 

Werktelefoon: 06 - 38 78 69 59

E-mailadres: iris@logopediepraktijklindevallei.nl

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag